Bel ons: 03 325 19 15
Fax: 03 328 19 30
E-mail: info@depannagelafrance.be

Depannage

Voor het takelen van uw voertuig kan u rekenen op ons modern materiaal en onze vlotte, flexibele en oplossingsgerichte service.

Door onze 24/24, 7/7 permanentie kunnen wij u meteen te hulp snellen, of u nu te maken heeft met pech of een ongeval. Met gespecialiseerd materiaal en ervaren chauffeurs proberen we uw voertuig indien mogelijk ter plaatse te herstellen in geval van pech (bv. lekke band, lege accu). Zo niet zoeken we mee naar de beste oplossing om uw voertuig te slepen naar een garage.

Vervangwagens

Wij beschikken over een vloot vervangwagens van TMS. Indien in de polis van uw bijstand een vervangwagen is inbegrepen, kan u via uw bijstandsmaatschappij bij ons gebruik maken van een vervangwagen.

Assistance

Depannage La France werkt samen met Allianz Global Assistance, Ethias en Europ Assistance. Daarnast zorgen wij ook voor het slepen of takelen van voertuigen van particulieren, bedrijven en garages. Ons werkgebied voor de assistances strekt zich voornamelijk uit over centrum Antwerpen en de omliggende randgemeenten, maar voertuigen die gesleept moeten worden kunnen naar alle uithoeken van België gebracht worden. Ook kunnen voertuigen van overal in België opgehaald worden en gebracht worden naar een adres van keuze.

Takelen van geparkeerde voertuigen

In een situatie waarbij een voertuig in een rij geparkeerde auto's staat hebben wij materiaal om een voertuig snel en efficiënt eruit te takelen zonder schade en verplaatsing van andere voertuigen.

Voertuigverplaatsing

Voertuigen die bij ons gestald worden kunnen snel en schadevrij verplaatst worden met behulp van onderstaand lepelsysteem.