Bel ons: 03 325 19 15
Fax: 03 328 19 30
E-mail: info@depannagelafrance.be

08/02/14 Ongeval op Antwerpse ring thv Berchem

Posted by webmaster on maart 3, 2014

Twee mensen zijn zaterdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Antwerpse ring ter hoogte van Berchem. 

Iets voor half zeven begon een voertuig uit de richting van Nederland te slippen. Het kwam zowel rechts als links tegen de vangrail terecht. De twee inzittenden werden uit het voertuig geslingerd en raakten zwaargewond. Ze werden naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval werd de volledige rijrichting gedurende een uur afgesloten, maar door het tijdstip bleef de verkeershinder beperkt. Rond 7.30 uur werd de rijbaan opnieuw vrijgegeven.

twee-zwaargewonden-bij-ongeval-op-antwerpse-ring-id5328050-515x342.jpg


Op 10/12/2013 mocht Depannage La France een ploeg van het VRT-journaal verwelkomen naar aanleiding van twee verkeersongevallen die gebeurd waren diezelfde ochtend op de E40 en de brug van Vilvoorde.

Omdat deze ongevallen uitzonderlijk veel fileleed hadden veroorzaakt kwam de VRT van nabij eens kijken hoe het FAST-project in Antwerpen werkt, en hoe ook in Brussel op deze manier de verkeersellende zou kunnen beperkt worden.

Via onderstaande link kan u het filmpje bekijken op de website van deredactie.be

'Snelle takeldiensten moeten hinder na ongeval beperken':

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.31034?video=1.1801393 

 

vrt.JPG


30/10/13 Bestuurder redt zichzelf uit zinkende wagen

Posted by webmaster on november 26, 2013

In het Kanaal Dessel-Schoten, ter hoogte van de Sluizenstraat in Schoten, belandde een wagen in het water. De bestuurder kon zich op eigen houtje uit zijn zinkende voertuig bevrijden.

De bestuurder belandde om een nog onbekende reden met zijn sportwagen in het kanaal. Hij bereikte zelf de waterkant en werd uit voorzorg naar het ziekenhuis overgebracht.

De wagen werd met een kraan uit het water getild. Bekijk ook het filmpje op de website van atv.  ATV website

bestuurder-redt-zichzelf-uit-zinkende-wagen-id5028589-620x400.jpg


13/08/13 Mini

Posted by webmaster on augustus 16, 2013

Depannage La France is overal inzetbaar, zoals ook voor de campagne van Mini Belux in het filmpje. Voor de MINI stand op het Brussels Summer Festival moesten we een MINI op een verhoogd draaiend platform plaatsen. Geen filmpje zichtbaar? log in op  Facebook of ga naar: Mini Belux op Facebook


08/07/13 Ongeval op Ring in Borgerhout

Posted by webmaster on augustus 16, 2013

borgerhout.jpg

Op de Ring in Borgerhout in de richting van Gent gebeurde maandagochtend een ongeval dat tot lange files leidde. Daarbij raakte een motorrijder gewond.

Twee wagens reden er op elkaar in. Een motorrijder kon de aanrijding niet meer ontwijken en botste op de achterste auto. De man viel en raakte gewond.

Als gevolg van het ongeval, dat in volle ochtendspits gebeurde, waren twee rijstroken versperd, wat leidde tot stilstaand verkeer tot in Brecht.

GVA


27/06/13 Wesp doet wagen in kanaal belanden

Posted by webmaster on augustus 16, 2013

WESP.jpg

Een man is donderdagmiddag met zijn wagen het Kempisch kanaal ingereden. De man wist zelf uit zijn wagen te ontkomen, maar werd met lichte onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.

De man reed over de Sluizenstraat, de parallelbaan met het Kempisch kanaal, toen hij in zijn wagen met open dak het bezoek kreeg van een wesp. De man raakte in een gevecht verwikkeld met het beestje en verloor vervolgens de controle over zijn stuur en tuimelde het water in.

De man kon zich via zijn open dak uit zijn voertuig bevrijden en zo naar de kant zwemmen. Met lichte onderkoelingsverschijnselen werd hij naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn wagen wordt uit het water getakeld. 

GVA18/05/13 Ongeval E313 te Wommelgem

Posted by webmaster on mei 27, 2013

Een auto werd na aanrijding met een vrachtwagen weggeslingerd en belandde op de middelste rijstrook van de E313.

http://www.gva.be/regio-antwerpen-zuid/wommelgem/drie-rijvakken-versperd-op-de-e313-te-wommelgem-na-ongeval.aspx#

drie-rijvakken-versperd-op-de-e313-te-wommelgem-na-ongeval-id4499330-620x400.jpg

 

 

 


21/04/13 Antwerp Ten Miles

Posted by webmaster on april 23, 2013

024.jpgKenneytunnel afsluiten tijdens de Antwerp Ten Miles.

 


Nieuwe site

Posted by admin on januari 10, 2013

Depannage la France heeft zijn website vernieuwd. Alles werd in een moderner jasje gestoken en er werden nieuwe foto's gemaakt van het huidige wagenpark. Op de site is tevens een actuele feed van de verkeersinformatie omgeving Antwerpen. Deze wordt aangeleverd door de site van het verkeerscentrum Vlaanderen.

De contactpagina heeft een uitgebreid contactformulier waarmee u snel en éénvoudig opvragingen kan doen over uw dossier of auto.


Project FAST

Posted by admin on februari 13, 2013

Voor de de ring van Antwerpen en daaromheen is de Vlaamse Overheid gestart met het project FAST.

FAST staat voor "files aanpakken door snelle tussenkomst". Concreet betekent dat voor u dat de wegpolitie een takelwagen oproept als ze oordeelt dat uw voertuig de veiligheid en vlotheid van het andere verkeer in het gedrang brengt.

Depannage La France heeft met de Vlaamse overheid hiervoor een unieke samenwerking bekrachtigd. Lees meer...